Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Σεμινάριο: "Ο Σκύλος μου δεν είνα εξωγήινος"

«Φωνάζω «Βόλτααα» κι εκείνος χασμουριέται και μου γυρνάει την πλάτη»


«Τον καλώ κοντά μου κι εκείνος απομακρύνεται»

«Ξέρει ότι έκανε ζημιά γι’ αυτό μόλις επιστρέψω σπίτι εκείνος κρύβεται»



Πόσες φορές δεν έχουμε πει όλοι μας τις παραπάνω φράσεις;

Ισχύουν τελικά;

Μήπως ο σκύλος μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας; Μήπως υπάρχει τρόπος να κατανοήσουμε τι θέλει να μας πει;

Είναι πολύ εγωιστικό να φέρνουμε τα ζώα στη ζωή μας, να απαιτούμε να μάθουν τη γλώσσα μας, να προσαρμοστούν στον τρόπο ζωής μας αλλά εμείς να μην κάνουμε προσπάθεια να μάθουμε τη δική τους “γλώσσα”.

«Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΣ»

Ελάτε να μάθουμε τη Γλώσσα των Σκύλων, για να έρθουμε πιο κοντά με τους 4ποδους φίλους μας και να εξαλείψουμε τις παρανοήσεις που δημιουργούνται μεταξύ μας.

Ας αφήσουμε το σκύλο μας να μας διδάξει.

Ας μάθουμε πώς να τον πλησιάσουμε και πώς να "διαβάζουμε" τις αντιδράσεις του.

Η Κατερίνα Χατζηγιάννη Θετική Εκπαιδεύτρια Σκύλων, και το Happy Dogs World Forum σας προσκαλούν σε σεμινάριο που θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 27 Ιουνίου 2010 στο Θετικό Σχολείο Σκύλων, στις 10.30 (ώρα έναρξης 11.00) στην περιοχή της Ν. Ιωνίας στην οδό Κασταμονής 124 (κάθετη στην Λ.Κύμης στην Καλογρέζα).

Η παρουσίαση περιλαμβάνει επίδειξη με επιλεγμένη ομάδα σκύλων με σκοπό την καλύτερη ανάπτυξη και κατανόηση των θεμάτων. Για τον λόγο αυτό, δυστυχώς, δεν επιτρέπεται η προσέλευση των σκύλων των συμμετεχόντων.

Το κόστος θα είναι συμβολικό, ύψους € 12 και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί για την κάλυψη αναγκών αδέσποτων σκύλων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Λόγω αυστηρά περιορισμένων θέσεων, απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο σεμινάριο είναι η κράτηση θέσης, η οποία μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ στο Forum http://happydogsworld.com/forum ή απευθείας στην Κατερίνα Χατζηγιάννη στο τηλέφωνο 6974063270.

Σας περιμένουμε όλους.

Κατερίνα Χατζηγιάννη &  Ομάδα Διαχείρισης Happy Dogs World

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου